Kontakt

milene 2

Jag kan nås på följande sätt:

E-post är milene.wallin@hotmail.co.uk

Mobil nummer är 0727-312483. Det är ofta dålig täckning där jag är, så skicka gärna ett SMS.

Fast telefon kan oxå fungera om jag är inne, och är 0573-52042. Jag har dock ingen telefonsvarare.

Facebook.com/HusdjursCoachen är min professionella sida för mitt arbete som TTouch Instruktör, Beteendevetare och Problemutredare för Hund och Katt. Jag delar inläggen jag skriver här på bloggen samt andra matnyttiga saker om djur, beteende och träning. Gilla gärna sidan!

Facebook.com/milenewallin är mitt personliga Facebook konto som även det har en hel del om djur men även andra lite mer personliga tankar och upplevelser. Eftersom många av mina vänner är Engelsktalande skriver jag på Engelska. Jag blir jätte gärna vän med alla jag lär känna genom mitt arbete med djur, men om jag inte har någon aning om vem du är, och vi inte har några gemensamma nämnare, så kan jag tyvärr inte acceptera en invitation.

Facebook.com/lionsofrabben handlar helt och hållet om vår Bed & Breakfast verksamhet. Rabben heter huset vi bor i, och Lions of Rabben kallar vi vår gård. Uppkallat after vår underbara favoritpub i byn vi bodde de 3 sista åren vi bodde i England. Puben heter Lions of Bledlow. Här delar jag bilder från där vi bor, våra gäststugor, omgivningen, arbetet vi gör osv. Gilla den gärna om du är intresserad av inredning eller att komma och bo hos oss, med eller utan hund!

Instagram.com/milenewallin används också för vår Bed & Breakfast  verksamhet. Här delar jag lite mer från vår omgivning osv än på Facebook. Följ gärna med om du är intresserad av inredning, vackra naturbilder osv.

Address Jag är bosatt 2 mil utanför Årjäng. Asdressen är; Årstad, Rabben, 672 93 Årjäng.

 

Floating Social Media Icons by Acurax Wordpress Designers
Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram