Hjälp med ditt djur

Här finns en del av de tjänster jag kan hjälpa till med beskrivna i korthet samt pris (detaljer nedan, med reservation för prisändringar):

 • Beteendeutredning av hund eller katt
 • Bo & Lär Paket – bokningar tas för 2018
 • Uppföljning
 • Personlig Träningstimme Med Din Hund
 • Personligt Program
 • Promenad med hund
 • VideoCoaching

Om jag åker till er och ni bor längre bort än 30km tillkommer reseersättning, 25kr/mil. Eller full kostnad för tåg eller flygbiljett samt kostnad för att ta sig till och från flygplatsen.

Beteendeutredning av hund eller katt

I detta paket ingår två konsultationer.

För mer information  läs gärna de inläggen jag skrivit om processen för en etisk beteende-utredning:

 1. Resultat, Respekt, Relation
 2. Bokföra Fakta
 3. Stärka Grunden
 4. Ändringar i Omgivningen
 5. Förstärkning För Förändring
 6. Sista Utvägen

I vissa fall, t.ex. aggression, behöver ditt djur ses av veterinär innan vi kan påbörja träningen/rehabiliteringen, en kostnad ägaren står för.

Kostnad 2,200SEK.

Om vi bedömer att ditt djur behöver beteende-medicin av något slag skriver jag en veterinär-rapport till din veterinär. Kostnad 450kr.

Om det är möjligt, rekommenderar jag att du kommer till mig och vi tränar tillsammans lite längre, en dag eller två. Då får man verkligen en chans att cementera nya vanor och så frö till positiva förändringar. Se Bo & Lär Paket för mer info om detta!

Bo & Lär Paket

Varmt välkomna att träna hos oss tillsammans med din hund! Nya datum för sommaren släpps inom kort på sidan Bo & Lär Paket.

Vi erbjuder en lugn, trygg miljö mitt i naturen, se bild ovan,  fler bilder från gäststugorna och omgivningen ser du här. Följer din partner, familj eller vänner med så har vi plats för det också. Ett påslag i priset tillkommer för extra personer.

Vi skräddarsyr ett paket som passar dig, din situation och den tid du har. Det är en upplevelse som skall va rogivande och lärofylld för både människa och hund. Se Bo & Lär Paket för mer info eller klicka här för att se bilder.

Vår trädgård är en hektar och inhägnad med fårstängsel. På bilden nedan ses en del av trädgården.

Nedan en bild från en av alla promenadstråk runt oss.

IMG_7031

Uppföljning 

Uppföljning efter man tränat på plats hos oss, eller efter en beteendeutredning kan ske på telefon, e-post, Skype osv vilket kostar 400SEK. Behöver man jobba igenom saker tillsammans på plats hos dig kostar detta 750SEK. I de fall där man behöver flera träningstillfällen så diskuterar vi detta  tillsammans och skräddarsyr en lösning.

Personlig Träningstimme Hos Mig

En personlig träningstimme där jag coachar en ägare med hund. Vi ses tränar på min gård i Värmland. Detta gäller träning av vardagslydnad t.ex. att gå fint i koppel, kommandon som sitt, ligg osv eller att lära hunden göra tricks. Om din hund däremot har problem med hundmöten eller andra beteende problem så är detta något man  behöver undersöka mer i detalj, lägga upp en plan för hur man skall komma tillrätta med osv och därmed är det en Beteendeutredning man behöver (se ovan).

Kostnad 500SEK.

 

Tuffa

Personlig Träningstimme Hos Dig

En personlig träningstimme där jag coachar en ägare med hund hemma hos ägaren. Detta gäller träning av vardagslydnad t.ex. att gå fint i koppel, kommandon som sitt, ligg osv eller att lära hunden göra tricks. Om din hund däremot har problem med hundmöten eller andra beteende problem så är detta något man  behöver undersöka mer i detalj, lägga upp en plan för hur man skall komma tillrätta med osv och därmed är det en Beteendeutredning man behöver (se ovan).

Kostnad 750SEK.

 

Personligt Program 

Ibland kanske man inte har ett specifikt problem med sin hund, men man står inför en förändring i livet som kommer innebära förändring även för hunden. Något man behöver förbereda hunden på så att den klarar av denna förändring och man kan fortsätta ha en djup och fin relation med sin hund. Kanske skall man få sitt första barn, börja jobba efter att ha varit hemma länge eller flytta från landet till en storstad.

Oavsett vad det är så behöver hunden snart kunna saker som inte varit relevant tidigare, kanske bli van vid andra ljud, att ha inte ha trädgård, kanske ägarna även kommer ha mindre tid att spendera med hunden. Då kan det vara läge att skapa ett personligt program  för just er situation som förbereder er alla på det som komma skall. Upplägget för ett Personligt Program har liknande upplägg som en Beteendeutredning: man startar med ett formulär med all tänkbar relevant information om sin situation och kommande förändring och förutsättningar. Sen syr man inhop ett program som hjälper hund och ägare att nå sina mål.

Vi träffas två gånger, första gången lägger vi upp programmet och tränar. Jag följer upp med allt i skrift. Sen arbetar ägaren mot de mål vi satt upp innan vi möts igen för uppföljning.

Kostnad 2,200SEK.

VideoCoaching

Det här är en personlig samtalstimme via video . Du ger mig information i förväg om det du vill diskutera genom att fylla i ett formulär och gärna skicka bilder och video om du har det. Timmen kan se lite olika ut, baserat på vad du vill diskutera. Ibland har jag t.ex. spelat in material innan vårt samtal som vi använder.

Coaching via video är oftast enklast att köra via Facebooks videosamtalsfunktion, men kan också köras via Skype, WhatsApp eller Viber.

Kostnad 400kr.

IMG_5226

Milene Wallin är certifierad TTouch Instruktör för husdjur och diplomerad Beteendeutredare för Hund & Katt. Hon spenderar f.n. halva tiden i Stockholm och den andra halvan på sin gård hemma i Värmland.

Vill du ha hjälp med ditt djur, boka en föreläsning, eller komma på besök och träna hemma hos Milene ta kontakta via HusdjursCoachens Facebook Sida, på +46 727 31 24 83 eller milene.wallin@hotmail.co.uk

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Social Media Widget Powered by Acurax Web Development Company
Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram